نشست شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۱/۰۹/۰۹

نشست شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز چهارشنبه، 9 آذرماه، نشست شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و سایر اعضاء با با موضوع بررسی برنامه‌های پیشنهادی تشکل‌های دانشجویی و مراکز اقماری دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، برنامه‌های پیشنهادی همچون اردوهای مختلف زیارتی، فرهنگی، مسابقات کتابخوانی، آیین‌های سوگواری ایام شهادت حضرت فاطمه (س)، برنامه‌های فرهنگی مرتبط با شب یلدا، آیین روز دانشجو و ... مورد بررسی، بحث و تبادل نظر اعضای شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان قرار گرفت.

۱۴۰۱/۰۹/۰۹ - ۲۰:۲۷