روز پنجشنبه مورخ 16 آذر ماه 1402 مراسم بزرگداشت روز دانشجو در سالن اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی شهرستان الشتر برگزار شد.

۱۴۰۲/۰۹/۲۷

این مراسم با حضور معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری شهرستان  الشتر جناب آقای یوسفوند، دکتر امین حسنوند رئیس مرکز، اساتید، دانشجویان و کارکنان مرکز آموزش عالی الشتر برگزار شد.

مراسم بزرگداشت روز دانشجو با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، پخش سرود ملی و خیرمقدم و سخنرانی دکتر امین حسنوند رئیس مرکز آموزش عالی الشتر شروع شد و سپس جناب آقای یوسفوند معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری دقایقی با دانشجویان به ایراد سخنرانی پرداختند و با اجرای گروه تواشیح، تئاتر، مسابقه پانتومیم و تجلیل از دانشجویان معدل برتر ادامه یافت و در پایان برنامه نیز جوایزی به برندگان مسابقه پانتومیم نیز اهدا گردید.

۱۴۰۲/۰۹/۲۷ - ۰۹:۲۳