آیین معارفه سرپرست مرکز آموزش عالی الشتر و تکریم رئیس پیشین، برگزار شد

۱۴۰۱/۰۳/۳۱

آیین معارفه سرپرست جدید مرکز آموزش عالی الشتر و تکریم رئیس پیشین این مرکز در فرمانداری شهرستان سلسله برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز سه‌شنبه، 31 خردادماه، با حضور دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، مسلم مرادی سرابی، فرماندار سلسله و حجت‌الاسلام و المسلمین مراد امیدی، امام جمعه شهر الشتر و برخی دیگر از مدیران، آیین معارفه‌ی دکتر امین حسنوند به عنوان سرپرست مرکز آموزش عالی الشتر و تکریم دکتر عبدالناصر محمدی‌غلامی، رئیس پیشین این مرکز، برگزار شد.

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان در این آیین در سخنانی گفت: «مناصب مدیریتی براساس تعالیم دینی امانت‌هایی هستند برای خدمت به مردم؛ بنابراین، در مدیریت کردن بایستی هدف نهایی، خدمت‌کردن براساس آموزه‌های دینی به مردم برپایه مدیریت جهادی باشد».

دکتر نظری، اظهار داشت: «این نکته اهمیت دارد که دانشکده‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به دانشگاه لرستان باید بتوانند با رویکردهای دانش‌بنیان و مسئله‌محور، علاوه بر اثرگذاری برای کاهش مشکلات جامعه، درآمدزایی برای دانشگاه هم داشته باشند».

وی بیان کرد: «مدیریت جهادی براین اساس است که براساس فعالیت‌های کارشناسی شده و گسترش ارتباطات بین نظام دانشگاهی با سایر سازمان‌ها، اثرگذاری دانشگاه در کاستن از نظام مسائل و مشکلات استان افزایش یابد».

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان در این نشست، این نکته را مهم دانست که مدیریت جدید بتواند در رسیدن به اهداف بزرگ کاری موفق باشد و بتواند به‌صورت شبانه‌روزی در راستای ارتقای شاخص‌های مرکز آموزش عالی الشتر، فعالیت کند.

مسلم مرادی‌سرابی، سرپرست فرمانداری شهرستان سلسله، در این آیین، اظهار امیدواری کرد که مدیریت جدید مرکز آموزش عالی الشتر بتواند برمبنای شاخص‌های مدیریت جهادی، در توسعه کمی و کیفی نظام دانشگاهی شهرستان سلسله، موفق باشد.

حجت‌الاسلام و المسلمین مراد امیدی، امام جمعه شهر الشتر نیز در سخنان کوتاهی، ضمن تأکید بر اینکه مسیر حرکت دانشگاه‌ها باید حرکت کردن به سوی دانشگاه کامل اسلامی باشد اظهار امیدواری کرد مرکز آموزش عالی الشتر بتواند براساس اسناد بالادستی به‌ویژه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در ارتقای همه‌جانبه شاخص‌ها، موفق عمل کند.

۱۴۰۱/۰۳/۳۱ - ۲۳:۳۹