حضور هیات رییسه محترم دانشگاه لرستان در مرکز آموزش عالی الشتر

۰۵ آذر ۱۳۹۵ | ۰۱:۰۲ کد : ۳۱۱ اخبار تصویری
حضور هیات رییسه محترم دانشگاه لرستان در مرکز آموزش عالی الشتر

در جلسه ای که بین هیات رییسه دانشگاه لرستان با دانشجویان مرکز آموزش عالی الشتر برگزار گردید ابتدا جناب آقای دکتر عزیزی ریاست محترم دانشگاه لرستان حضور دانشجویان در جلسه مذکور را تبریک و حس مطالبه گری آنها را تحسین کرد. در ادامه توضیحاتی در ارتباط با لازمه ایجاد مراکز اقماری و رسالت آنها را بیان نمودند. سپس دانشجویان سوالات و مشکلات مربوط به مرکز را مطرح و جناب آقای دکتر عزیزی و معاونین محترم به سوالات مربوط به حوزه کاری خود جواب دادند. در پایان جلسه دکتر بهرامی کیا ریاست مرکز آموزش عالی ضمن تبریک و خیر مقدم به هیات رییسه محترم دانشگاه لرستان، حضور آنها را در مرکز مایه امید و دلگرمی دانشجویان دانستند و به برخی سوالات و مشکلات مربوط به مرکز پاسخ دادند و قول حل مشکلات ذکر شده را با همکاری دانشگاه لرستان در آینده دادند. بعد از اقامه نماز، هیات رییسه محترم دانشگاه از خوابگاههای دانشجویی الزهرا و سما 1 بازدید نمودند.

روابط عمومی مرکز آموزش عالی الشتر