اطلاعیه در خصوص میهمانی و انتقال دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۹ کد : ۲۳۰۷ اخبار و رویدادها

اطلاعیه در خصوص میهمانی و انتقال دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی

سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای انجام هر چه بهتر آئین نامه و تسهیل در امر میهمانی و انتقال دانشجویان زمان ثبت نام متقاضیان میهمانی و انتقال را برای سال تحصیلی 99-98 از طریق سامانه سجاد به آدرس https://portal.saorg.ir اعلام نمود.

زمان شروع ثبت درخواستهای میهمانی و انتقال از طریق سامانه سجاد از اول اردیبهشت لغایت سی ویکم  اردیبهشت 1398 اعلام میگردد.

دانشگاههای مبدأ موظفند بر اساس مفاد آیین نامه شماره و 88441/3/ 41 مورخ 20 /3/ 92 درخواست دانشجو را بررسی نموده و در صورت داشتن شرایط از ابتدای خرداد لغایت 15 تیر ماه نظر خود را در سامانه اعلام و در صورت موافقت ریز نمرات دانشجوو را به دانشگاه مقصد ارسال نماید. سپس دانشگاه های مقصد موظفند حداکثر تا پایان مرداد  نسبت به بررسی تقاضاها اقدام و از طریق سامانه یاد شده اعلام نماید.

وظایف متقاضی:

دانشجو بایستی با اطلاع کامل از شرایط آئین نامه میهمانی و انتقال درخواست خود را مبنی بر نوع آن (2 نیمسال میهمانی ، تمدید میهمانی، میهمان دائم و انتقال) در سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان در موعد اعلام شده (اول اردیبهشت لغایت سی و یک اردیبهشت) ثبت و با اطلاع کامل از شرایط و ضوابط دانشگاه مقصد، رشته و مقطع تحصیلی، وضعیت دوره مورد تقاضا در دانشگاه مقصد، نسبت به انتخاب دانشگاه یا موسسه مقصد اقدام و مستندات خود را برای تقاضای ارائه شده اسکن و ضمیمه تقاضا نماید.

تذکر: لازم به ذکر است متقاضیان جهت ثبت درخواست ابتدا بایستی در سامانه سجاد ثبت نام نمایند و پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور از قسمت خدمات سازمان درخواست میهمانی و انتقال خود را ارائه نمایند.

* متقاضی میهمانی و انتقال مسئول صحت اطلاعات ارائه شده درخصوص شرایط خاص خود خواهد بود و در صورت عدم احراز هریک از اطلاعات ارائه شده تقاضا از وضعیت بررسی خارج می شود.

* دانشجویان متقاضی انتقال توام با تغییر رشته نیز از طریق سامانه سجاد بخش شورای بررسی موارد خاص مبدا و مقصد اقدام نمایند.

* متقاضیان محترم همچنین در صورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل در خصوص سامانه از قسمت پشتیبانی سامانه درخواست خود را ارسال نمایند.

مدیریت امور آموزشی دانشگاه لرستان

( ۱ )