برگزاری جشن بزرگ انقلاب توسط دانشگاه ها شهرستان سلسله در دانشگاه آزاد اسلامی الشتر

۱۶ بهمن ۱۳۹۷ | ۲۲:۰۵ کد : ۲۲۸۰ اخبار تصویری

در پنجمین روز از ایام الله دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی مراسمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد الشتر با حضور ریاست، اساتید،  کارکنان و دانشجویان مرکز آموزش عالی الشتر و دیگر دانشگاه های شهرستان برگزار گردید.
در این مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید، حجت السلام و المسلمین سید سجاد موسوی نماینده محترم ولایت فقیه در شهرستان به نقش دانشگاهها در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و بر نقش اساتید و دانشگاهیان در حفظ و پاسداشت دست آوردهای انقلاب اسلامی تاکید نمودند.
در پایان با حضور رئیس مرکز آموز عالی الشتر جناب آقای دکتر بهرامی کیا و دیگر روسای دانشگاههای شهرستان از دانشجویان برتر علمی، مذهبی و ورزشی شهرستان تجلیل به عمل آمد.

( ۱ )