برگزاری مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان با حضور معاونت فرهنگی دانشگاه لرستان جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا فلاحی اصل در مرکز آموزش عالی الشتر

۳۰ مهر ۱۳۹۴ | ۰۶:۵۵ کد : ۱۵۰ اخبار و رویدادها

مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان با حضور معاونت فرهنگی دانشگاه لرستان  جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا فلاحی اصل در مرکز آموزش عالی الشتر برگزار شد. در این مراسم  جناب آقای دکتر بهرامی کیا ریاست مرکز ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری آقا اباعبدالله الحسین، به خوشامدگویی به مهمانان مراسم پرداخت. در ادامه معاونت محترم فرهنگی دانشگاه به ایراد سخنرانی در ارتباط با حادثه کربلا پرداخت. مدیحه سرایی و روضه و ذکر زیارت عاشورا توسط معاونت محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا فاضلی انچام گرفت. در پایان مراسم هم  مراسم قرعه کشی سفر کربلا انجام گرفت و 3 نفر از دانشجویان به عنوان نفرات اصلی و 3 نفر به عنوان ذخیره انتخاب دند.